Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 011 27 95 79

dringend 101
niet dringend 011 27 95 79

04 okt Politiezone Beringen/Ham/Tessenderlo breidt wagenpark uit met drie nieuwe voertuigen voor interventie- en wijkopdrachten

Politiezone Beringen/Ham/Tessenderlo breidt wagenpark uit met drie nieuwe voertuigen voor interventie- en wijkopdrachten

De lokale politie van Beringen/Ham/Tessenderlo heeft haar wagenpark uitgebreid met drie nieuwe voertuigen, specifiek ingericht voor politioneel gebruik. Deze nieuwe voertuigen zullen ingezet worden voor zowel interventie- als wijkopdrachten en moeten bijdragen aan een nog efficiëntere en veiligere dienstverlening.


Eén van de nieuwe voertuigen is uitgerust met het herkenbare Battenburgpatroon en zal worden ingezet bij de wijkdienst van Ham. Daarnaast zullen een anoniem en een semi-anoniem voertuig beschikbaar zijn voor interventieopdrachten, waarbij snelheid en discretie vaak essentieel zijn.

Deze uitbreiding van het wagenpark vertegenwoordigt een investering van € 120.000. De politiezone Beringen/Ham/Tessenderlo zet hiermee opnieuw een stap vooruit in haar streven naar innovatie en veiligheid.

"Deze investering benadrukt ons streven naar innovatie en veiligheid binnen de politiezone," zegt voorzitter Thomas Vints. "We zijn ervan overtuigd dat deze toevoegingen een significante bijdrage zullen leveren aan de efficiëntie en effectiviteit van onze interventies, wat de veiligheid in onze regio ten goede zal komen."